Over Opticalmax

De ogen zijn onze vensters op de wereld. Het is dan ook belangrijk ze goed te verzorgen. Opticalmax biedt een doeltreffend, praktisch en modern gamma van 4 revolutionaire oogverzorgingsproducten dat perfect aansluit op onze belangrijkste behoeftes. 

  • BIOCOMPATIBILITEIT: Als je gevoelige ogen hebt en je hebt last van droge ogen is het aangeraden een product te gebruiken dat gelijkaardig is aan het natuurlijke traanvocht (= biocompatibel) zodat het optimaal getolereerd wordt door de ogen. 
  • GEBRUIKSGEMAK: Bij een moderne levensstijl van lange werkdagen en lange autoritten, wil je droge en vermoeide ogen op een snelle en efficiënte manier kunnen behandelen.
  • SCHOONHEID: Als je last hebt van gespannen en rode ogen, heb je een product nodig dat de ogen terug hun natuurlijke helderheid en glans bezorgt.

De grafiek hieronder toont de 3 belangrijke consumentenbehoeftes op 3 verschillende assen. Het Opticalmax-gamma voldoet maximaal aan elke behoefte in vergelijking met standaardoogverzorging die slechts gedeeltelijk aan deze behoeftes voldoet.

  • Opticalmax Lipomyst bereikt het maximum op de as gebruiksgemak door zijn unieke applicatie op gesloten oogleden. Dankzij zijn formule zonder bewaarmiddelen kan het product zo vaak als nodig gebruikt worden.
  • Opticalmax Gouttes Bleues scoort het best op de as schoonheid door zijn unieke eigenschap om de ogen terug een stralende blik te geven.