Gouttes Bleues

Al 50 jaar een lust voor het oog

Voor wie?

 • Heb je last van gespannen ogen na een lange dag? 
 • Heb je roodheid in de ogen na een nachtje uitgaan?
 • Wil je terug een stralende blik?

Met een paar druppels Opticalmax Gouttes Bleues worden je ogen witter en krijgen ze hun natuurlijke helderheid en glans terug!

Producteigenschappen

 • Blauwe druppels gebaseerd op een mix van gedistilleerde bloemenwaters. 
 • Verwijderen roodheid in de ogen na een lange dag of nacht.
 • Reeds meer dan 50 jaar een succesvol product in Frankijk.
 • Aanbevolen door Franse fotografen en visagisten.

Werking

De gedistilleerde bloemenwaters, samengesteld uit korenbloem, akkerhoningklaver, toverhazelaar, kamille en vlier, verzachten en hydrateren het hoornvlies. Ze verminderen oogstress na lange visuele activiteit en zorgen voor stralende ogen door het wit in de ogen optisch witter te maken. 

Gebruik

 1. Verwijder de veiligheidsstrip bij eerste gebruik. 
 2. Verwijder de witte dop en houdt het flesje in verticale positie.
 3. Breng 1 à 2 druppels aan in elke ooghoek.
 • Contactlenzen eerst verwijderen en 15 minuten wachten alvorens deze weer in te brengen. 
 • Gezien dit product vlekken kan maken, is het aangeraden kleding te beschermen.

Ingrediënten

Mix van gedistilleerde bloemenwaters (korenbloem, akkerhoningklaver, toverhazelaar, kamille en vlier), methyleenblauw, azuleen, benzalkoniumchloride, natriumboraat, natriumchloride. Zonder parabenen of fenoxyethanol.

Download de folder


Al 50 jaar een lust voor het oog

Na een lange dag op het werk, een lange autorit of een andere langdurige visuele activiteit, kunnen je ogen vermoeid aanvoelen en roodheid vertonen. Ook ‘s morgens, na een nachtje uitgaan, kan je last hebben van een tintelend of brandend gevoel in de ogen.

Op zo’n moment is er behoefte aan een product dat de ogen terug ontspant en zorgt voor een natuurlijke glans en helderheid. Gouttes Bleues is reeds meer dan 50 jaar een bekend product op de Franse markt en aanbevolen door tal van fotografen en visagisten. Elke minuut wordt er in Frankrijk een Gouttes Bleues verkocht! 

Dit product ontspant niet alleen het oog, maar maakt het eveneens optisch witter waardoor het zorgt voor een stralende blik. Met zijn natuurlijke ingrediënten zal Gouttes Bleues de roodheid in de ogen verminderen en de oogstress doen afnemen. Ideaal voor heldere en mooie ogen!